Najlepšiu chladenú čokoládu robia v Trnave

Chladená čokoláda? Počula som už o ľadovej, ale o chladenej nie. Nedajte sa zmiasť. Na prvý pohľad je na nerozoznanie od horúcej, ale akonáhle do nej zaboríte lyžičku, zistíte, že je oveľa krémovejšia, hustejšia a podstatne chladnejšia... V trnavskej čokoládovni ChocoLoco ju robia z tej najfajnovejšej belgickej čokolády a jej chuť vás doslova odpáli!

 

 chladená čokoláda chocoloco

Titul „najlepšia trnavská čokoládovňa“ nosí ChocoLoco oprávnene. Ochutnajte ich chladenú čokoládu a pochopíte prečo. Môžete si vyberať z troch druhov: tmavej, mliečnej a bielej. My sme si na testovanie vybrali mliečnu čokoládu, nakoľko bolo veľké teplo a potrebovali sme sladký dezert po obede.

  

K zblázneniu krémová a lahodná

Chladenú čokoládu nám milá čašníčka naservírovala v bielych porcelánových šálkach. K degustácii si nezabudnite vždy vypýtať aspoň malý kalíšok vody, najlepšie aspoň 2 dl. Len tak si dokážete viackrát prečistiť ústnu dutinu a prijať novú dávku čokoládovej pochúťky. Začnite ponorením lyžičky do čokoládovej pasty a pohrajte sa s konzistenciou...

 

 čokolatiéra

 

Mierne tekutá textúra, ale predsa tuhšia. Perfektne vyšľahaná jemnosť, ktorá vám na jazyku predvádza nečakané chuťové kotrmelce. Spomínanú saténovú hebkosť a lesk získava chladená čokoláda vďaka vytrvalému miešaniu v malom konšovacom čokolatiéri – stroji, ktorý pripomína veľmi, veľmi pomalý mixér. Pomocou neho dosahuje čokoládová hmota svoju bezchybnú štruktúru a superhladký povrch.

 

Schladí, upokojí a zaženie chuť na sladké

Chladená čokoláda je prekvapivo osviežujúca. Aj napriek tomu, že obsahuje mlieko, nie je vám po nej ťažko, naopak doslova vám uvoľní korienky vlasov, cítite, ako z vás pomaly odchádza všetka kŕč a každodenný stres.

 

tri druhy čokolády

 

Mliečna verzia chladenej čokolády je ideálna pre tých, ktorým vadí intenzívna horkosť a majú radšej sladšie chuťové tóny. Ako sme sa dozvedeli v ChocoLoco skúšali receptúru a správne pomery dlhé mesiace, než prišli na tú pravú, harmonickú a vyváženú chuť. Recept je tajný a je súčasťou know-how trnavskej čokoládovne.

 

chladená čokoláda ChocoLoco

 

Ako doma

V decentnom prítmí a príjemnom chládku kaviarne ChocoLoco sa môžete pohodlne rozvaliť (doslova ľahnúť) na široké kožené sedačky a vychutnať si všetky sladké alebo horké dobroty. Ak vás nadchádzajúce letné horúčavy nedonútia k ochutnaniu chladenej čokolády, môžete si tu dať vynikajúcu ľadovú kávu zo 100% arabiky, čokoládové drinky s ovocím a na cestu si rovno pribaliť pár našich bean to bar čokolád Simón Coll alebo praliniek Chocolate Amattler.

 

 ChocoLoco čokolády single origin bean to bar

 chocoloco interiér

pralinky chocoloco

 

Do čokoládovne som prišla už značne unavená, nedostatok spánku a dlhá cesta urobili svoje. Táto roztomilá biela šálka s chladenou čokoládovou mannou ma však postavila na nohy a nepochybne zlepšila náladu. Lyžičkujte ju pomaly a poriadne si vychutnajte každé sústo. Je to dokonale sladká, hriešna meditácia...

 

Skúšali ste už chladenú čokoládu? Viete o mieste, ktoré by sme mali určite navštíviť? Dajte nám vedieť!  

 

3 veci, ktoré by ste mali vedieť o kakaovom masle
Kakaová dužina je sladšia ako mliečna čokoláda

скачать мп3

слушать онлайн песнь

слушать музыку без остановки

слушать музыку онлайн без

давай песню

скачать песнью бесплатно

песнь песней слушать онлайн

скачать новинки музыки 2021

нова новая песня

музыка mp3